Ontdek de veelzijdigheid van Azië met een leuke groepsreis

Één van de meest fascinerende continenten wereldwijd is Azië! De culturen in de verschillende Aziatische landen verschillen enorm met de westerse wereld, het continent biedt adembenemende natuur, hectiek in de grote steden, unieke keukens met verrassende gerechten maar ook parelwitte stranden. Je kunt dan ook alle kanten op tijdens een groepsreis Azië!

De cultuurliefhebber gaat bijvoorbeeld naar China, bezoek hier bijvoorbeeld hoofdstad Beijing met de Verboden Stad, het Zomerpaleis en loop op de wereldwijd bekende Chinese Muur! Meer liefhebber van een combinatie van steden, natuur en stranden? Dan is Indonesië bijvoorbeeld een uitstekende optie. In Indonesië bezoek je bijvoorbeeld de steden Bandung, Jakarta en Soerabaja. En kijk je met 400+ vulkanen in het land, nationale parken mét wildlife en (vaak als afsluiter) de stranden van Bali je ogen uit! Ontdek op deze website alle mogelijkheden voor een leuke groepsreis naar dit veelzijdige continent. Groepsreizen XL helpt je graag op weg! Wij vergelijken (bijna) alle reisaanbieders met de mooiste groepsreizen naar Azië en bieden informatie over iedere bestemming.

Groepsreis Azië: Hectiek, rust en een vriendelijke bevolking

In Azië zijn de hectische steden typerend voor het continent, je vindt de hectiek terug in de straatjes maar ook in bijvoorbeeld het openbaar vervoer van Tokyo of bij het oversteken van de wegen in de drukke binnensteden. Je zult al gauw merken dat dit soms een hele opgave is! Gelukkig wordt deze hectiek ook afgewisseld door de rust die heerst in de schitterende tempels en in bijvoorbeeld de vele nationale parken die je in dit continent terugvindt. Tot slot is ook de bevolking van de meeste Aziatische bevolking uiterst vriendelijk. In Thailand spreekt met van de eeuwige glimlach, maar deze is ook terug te vinden in vele andere Aziatische landen!